ELEGA for girls

Jak už to tak bývá, skvělé nápady vznikají náhodně. Naše paní majitelka Eva Šedinová vymýšlela dárek pro své dvě vnučky. Chtěla něco originálního, protože hraček mají holčičky dost. Nemohlo jí napadnout nic lepšího než kabelky, které po večerech připraví. Strávila tak několik večerů s přípravou dětských motivů, jejich vykrojení, nabarvení hran a podobně. Vznikly tak originální kabelky pro malé holčičky – jeden a půl a sedm let. Třešničkou na dortu bylo i věnování přímo pro malé princezny. A co myslíte, vnučky byly z kabelek nadšené, i když starší hned říkala, že tyhle kabelky nejsou od Ježíška, protože to by Ježíšek nikdy nedokázal vyrobit, že ty vyrobila babička.

Co říkáte na novou kolekci pro malé milovnice módy?  Máme vytvořit novou řadu pro náročné princezny? I když je pravda, že i naše dospělé kamarádky jsou z kabelek nadšené.

Starší vnučka jako bonus dostala ještě pouzdro na telefon s popruhem pro nošení přes rameno, když jde ke kamarádkám jen s telefonem. Z kapes ji totiž neustále padal a stále jsme telefon někde hledali.