KOŽENÁ KABELKA JOEY.

KOŽENÁ KABELKA JOEY.

Hezké první únorové ráno. Dnes jsem si pro vás připravila malou kabelku Joey z kolekce Roll. Z této kolekce jsme tu už měli kufřík, který můžete vidět třeba v tomto příspěvku. Každopádně, pojďme se podívat na detaily kabelky Joey.

KOŽENÁ KABELKA JOEY ČERNÁ/ZLATO

Pokud sháníte černou koženou elegantní kabelku, kterou vynosíte nejen do společnosti, ale i na běžné nošení, tak pro vás mám jeden tip. A to na kabelku Joey. Je vyrobena z hovězinové kůže v designu saffiano. Perfektně drží tvar. Uvnitř najedeme uzavíratelnou kapsu na cennosti a jednu otevřenou kapsu na maličkosti. Můžete si vybrat z několika barevných kombinací. Pokud se podíváte na fotky v detailu kabelky, můžete si všimnou i její větší sestřičky Joe. Za mne je Joey ideální kabelka na běžné nošení. Pojme spoustu věcí a ještě k tomu vypadá velmi elegantně. Takže win-win situace 🙂

OUTFIT

Tak jo, slíbila jsem si, že si nebudu na počasí stěžovat, ale aspoň jednou musím, fakt, že jo. Už mám naprosto, ale naprosto plné zuby kabátů. Přijde mi, že nemám co na sebe, že už jsem všechno měla, unosila a nebaví mě se balit do x vrstev, abych nezmrzla. Včera bylo ale každopádně docela teplo, takže jsem na focení mohla kabát sundat. Protože jinak jsem ho samozřejmě měla, nejsem blázen. Ale bylo by pěkné už cítit ve vzduchu jaro, odhodit vrstvy a vyrazit ven  jen tak v krátkém rukávu… Tak nic, jsem se zasnila 🙂 Ale každým dnem jsme blíž a blíž. Tak už tedy k outfitu. Šedou barvu moc nenosím, respektive moc šedých kousků v šatníku nemám. Takže tento šedý svetr je taková malá vlaštovka. Zkombinovala jsem jej s černými džínami, ponožkovými botami a čepicí, která je v šedočerné barvě. Takže zase tmavé barvy. Už se těším na všechny ty šaty, které mám v šatníku a které vám zkombinuji s naprosto luxusními kabelkami z nové jarní kolekce od Dany Morávkové. Dámy, doufám, že sledujete instagram Elegy, protože tam bylo pár fotek a stories z focení jarní kolekce a bude to naprostá, ale naprostá bomba.

Přeji vám krásný den a budu se těšit na příště.

Vaše Lucie

Facebook & Instagram