Focení jaro 2019

Focení jaro 2019

Jako každou sezónu pro vás chystáme nové kolekce kabelek ELEGA by Dana M. Jak už tomu tak poslední sezóny bývá, nebude to pouze jedna kolekce, ale hned TŘI. V prodeji budou od poloviny března v našem eshopu.

Jedna z kolekcí se nazývá Bohemica a je pokračovatelkou úspěšné kolekce** Fiore,** jen jsme řadu rozšířili o batůžky a ledvinky. Místo kytek tu máme nádherné, ručně vyráběné brože, které tradičně dodala česká sklářská firma **Preciosa components. **Díky této skvělé spolupráci jsme měli možnost fotit v noblesním prostoru Preciosa Flagship Store, Rytířská ulice 29, Praha. Pro všechny milovníky luxusu vyrobeného v Čechách doporučujeme tento úžasný showroom navštívit.
preciosa-flagship

Objevte 540 m² křišťálové inspirace v úchvatné neorenesanční budově z roku 1894. Vstupte do světa českého křišťálu ve flagship storu Preciosy, který nabízí svítidla, stolní sklo, šperky, ale také další skvosty ručně vyrobené mistry skláři. Flagship store je místem, kde se střetávají tradice a současný design a prezentují se zde dalším generacím, ale také všem milovníkům umění a sklářského řemesla.

Pojďme se podívat i na další nové kolekce, jako tříbarevná Nausica, která je velmi elegantní, plná geometrických tvarů. Kombinovaná hladkou jemnou kůži a kůži s vlisem do tvaru čtverců.

Poslední kolekcí bude **Darling,  **kde je hlavním znakem zámek do tvaru D. Dana Morávková se do tohoto zámku okamžitě zamilovala a chtěla ho pro novou kolekci.

Doufáme, že se na nové kabelky těšíte tak jako my!

Děkujeme i celému týmu za skvělou práci:

Fotografka: Klára Bartheldi 
Make-up: Kateřina Ceralová
Styling: Martin Brumerčík
ELEGA: Dita Valentová
a samozřejmě Dana Morávková

Kola-z-e4