Poohlédnutí za představením nových kabelek v Preciosa Flagship Store

Poohlédnutí za představením nových kabelek v Preciosa Flagship Store

Jak už bylo mnohokrát zmíněno, 18.3.2019 proběhlo představení nových kabelek z kolekcí ELEGA by Dana M Nausica, Bohemica a Darling. Jednotlivé kolekce jsem vám představili v posledním článku.

Naprosto exkluzivní prostory nám poskytla česká společnost Preciosa ve své vlajkové prodejně v Rytířské ulici v Praze, kde proběhlo i focení těchto nových kolekcí na konci ledna.

Naši hosté se tak mohli kochat nejen krásnými kabelkami, ale i křišťálovými lustry, vázami, skleničkami a dalšími výrobky pocházející z produkce značky Preciosa, která stejně jako my vyrábí v České republice. Celá Flagship Store prodejna je oslavou tradiční ruční práce, která se nemění stovky let a dědí z generace na generaci. Bylo úžasné si povídat s celým týmem z Preciosy a slyšet, jak i oni žijí svými výrobky a stojí si za svou jedinečností a kvalitou, stejně jako my.

Dana Morávková nadšeně ukazovala všechny nové kabelky nejen svým hereckým kolegyním, ale i novinářům a dalším našim hostům. Byla velice pyšná na všechny nově vzniklé kolekce. Zajímala se o názory všech přihlížejících a ukazovala i své největší favoritky.

Dana při těchto akcích představuje kabelky ze svého estetického pohledu a naše paní majitelka Eva Šedinová z toho technického. Obě vypráví o nápadech, které se jim honily hlavou při návrzích na nové kolekce. Spojení těchto dvou žen úžasně funguje, protože kabelkám dávají svou osobitost,  noblesu a zkušenost. To je tak, když k jednomu stolu zasednou dvě silné ženy, vždycky vzniknou skvělé věci.

Moderátorem akce byl jako téměř pokaždé Jan Čenský. Spoustu žen se přišlo pokochat nejen kabelkami, ale právě panem Čenským. Často jsme je zaslechli si šeptat, jak je nespravedlivé, že čím je starší, tím je lepší a v obleku na míru od značky Respect Fashion mu to neuvěřitelně slušelo. Holt někteří muži opravdu zrají jako víno.

I modelky byly tentokráte hvězdné. Chtěli jsme ukázat, že kabelky ELEGA by Dana M sluší každé ženě, každého věku. Mohli jsme tak přivítat moderátorku Moniku Leovou, a herečky Ivanu Jirešovou, Ivu Hüttnerovou, Danu Batulkovou a Malvínu Pachlovou. Iva i Dana jsou velké fanynky kabelek ELEGA by Dana M, pár kousků má každá z nich doma a rády se s nimi chlubí. Monika má ráda značku ELEGA, ale křest kabelek ELEGA by Dana M si nenechá ujít. Ivana a Malvína se seznámily s naší značkou poprvé a byly nadšené. Že tyto nádherné kousky byly vyrobené v čechách? Samy byly překvapené.

Na představení nových kolekcí nesmí nikdy chybět naše dvorní fotografka Klára Bartheldi, aby po očku sledovala, co říkají naše zákaznice na fotky, které jsou v brožuře a jsou jejím dílem. Nikdy nechybí ani vizážistka Katka Ceralová a stylista Martin Brumerčík. Tým, který se stará o Danu při většině focení.

Večer by se neobešel bez skvělého týmu z Preciosa Components, který se stal i naší součástí. Pomáhají nám v realizaci našeho snu o kabelkách, jako šperku. Kolekce Bohemica totiž zdobí ručně opracované krystaly z České republiky. Odbornice z Preciosy nám dávají spoustu důležitých rad, jak připevnit brože na kabelky. Vždy zajistí jejich návrhy a výrobu. Jsou jedničky ve svém oboru.

Podpora rodiny na takových akcích nesmí chybět. Dana Morávková má syna Péťu v Anglii, tak ji přišel podpořit alespoň manžel Petr Malásek. Evu Šedinovou jezdí podpořit celá rodina. Jsou to vlastně i její pracovní kolegové, manžel Vít je druhým jednatelem, dcera Dita pracuje ve firmě již třináct let. Syn Jaroslav před pár měsíci také nastoupil do firmy a dcera Klára aktuálně studuje žurnalistiku, ale při studiích pomáhá s budováním značky ELEGA for girls. Jsme prostě rodinná firma, ale zpět k akci.

Jsme rodinná firma

Ani blogerky si akci nenechaly ujít. Holky z Nezoufalých manželek nikdy nezkazí žádnou legraci a dokážou ocenit kvalitu. Naše blogerka Lucie už napsala svůj skvělý článek zde. Po dlouhé době jsme se potkali i s naší bývalou blogerkou Míšou, která si užívá svou malou holčičku. I Janu z Jane´s moments. Na našem instagramu jsme sdíleli spoustu úžasných fotek i videí všech zúčastněných. Nejzajímavější kousky jsme uložili zde – backstage akce.

Nezoufalé manželky

Měli jsme tu čest našim zákaznicím představit i exkluzivní Diamant VOGUE Energy drink. Protože VOGUE je naprostý módní pojem.

Vogue drink

Když jsme byli u těch exkluzivních produktů, přizvali jsme na akci i kosmetiku SABON, vyrábějící své produkty z čistě přírodních ingrediencí s důrazem na kvalitu a vůni. Ve světě jsou známy přes 20 let a před pár měsíci otevřeli svou první prodejnu v Praze.

Dama Morávková s kosmetikou SABON

Celou akci, jako vždy zorganizovala Agentura NEJ  v čele s Romanou Pavelkovou. Děkujeme všem, kdo se akce zúčastnil, ale i všem našim fanouškům, kteří nám napsali spoustu úžasných zpráv. Velké díky patří celému PRECIOSA týmu za pomoc s organizací, poskytnutí prostor a úžasnou podporu.

Prohlédněte si ukázku z naší módní přehlídky.